Over ons
Begin jaren zestig van vorige eeuw startte Denise Wijns met de verkoop van kinderwagens in de fietsenwinkel van haar vader. Die winkel was toen reeds gevestigd op het huidige adres. Al snel, werden allerlei andere baby artikelen toegevoegd  en werd een volwaardige winkel in baby produkten opgericht. “Babyparadijs” was geboren. De uitbreiding liet niet lang op zich wachten, uitstalraam en winkelopprvlakte vergrootten en het assotiment zwol gestadig aan. In de jaren 1970-1990 was “Babyparadijs” een begrip in de regio
In 2011 veranderde dochter Heidi van koers. Het assortiment kromp in omvang , de winkel oppervlakte verkleinde, maar de artikelen en de merken werden exclusiever. Een nieuwe juridische entiteit werd opgericht. De naam “Een Baby in ‘t Paradijs”  verwijst nog zacht naar de oorspronkelijke winkel. Je kan hier  nog steeds terecht voor een volledige kinder-uitzet. Aan de speelgoedzijde stak een nieuw fenomeen de kop op: elektrische kinderauto’s gebouwd naar originele modellen uit de gote mensenwereld. “Een baby in ‘t Paradijs” volgde ook deze exclusieve trend.
De kinder-accu-auto wordt nu een echte hype. In april 2016 besloot Heidi  om binnen de winkel “Een Baby in ‘t Paradijs” te starten met een speciale afdeling voor deze auto’s: Kindergarage.beHet volledige assortimlent staat on- line en je kan bestellen via de webwinkel. Natuurlijk kan je ook langs komen in de winkel in Peulis om je keuze te maken. De meeste modellen staan er in de show-room zoals bij de officiële merkverdelers. Let op! Wees op je hoede voor namaak. Kindergarage levert uitsluitend auto’s die gebouwd zijn met toelating en onder licentie van het officiële merk.
Over ons
Begin jaren zestig van vorige eeuw startte Denise Wijns met de verkoop van kinderwagens in de fietsenwinkel van haar vader. Die winkel was toen reeds gevestigd op het huidige adres. Al snel, werden allerlei andere baby artikelen toegevoegd  en werd een volwaardige winkel in baby produkten opgericht. “Babyparadijs” was geboren.
De uitbreiding liet niet lang op zich wachten, uitstalraam en winkelopprvlakte vergrootten en het assotiment zwol gestadig aan. In de jaren 1970-1990 was “Babyparadijs” een begrip in de regio
In 2011 veranderde dochter Heidi van koers. Het assortiment kromp in omvang , de winkel oppervlakte verkleinde, maar de artikelen en de merken werden exclusiever. Een nieuwe juridische entiteit werd opgericht.
De naam “Een Baby in ‘t Paradijs”  verwijst nog zacht naar de oorspronkelijke winkel. Je kan hier  nog steeds terecht voor een volledige kinder-uitzet. Aan de speelgoedzijde stak een nieuw fenomeen de kop op: elektrische kinderauto’s gebouwd naar originele modellen uit de gote mensenwereld. “Een baby in ‘t Paradijs” volgde ook deze exclusieve trend.
De kinder-accu-auto wordt nu een echte hype. In april 2016 besloot Heidi  om binnen de winkel “Een Baby in ‘t Paradijs” te starten met een speciale afdeling voor deze auto’s: Kindergarage.beHet volledige assortimlent staat on-line en je kan bestellen via de webwinkel. Natuurlijk kan je ook langs komen in de winkel in
Peulis om je keuze te maken.  De meeste modellen staan er in de show- room zoals bij de officiële merkverdelers. Let op! Wees op je hoede voor namaak. Kindergarage levert uitsluitend auto’s die gebouwd zijn met toelating en onder licentie van het officiële merk.